Dwaez konsert


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Dwaez Konsert 19 februari 2023

Elk jaar organiseert het Shantykoor in februari het Dwaez Konsert. Jammer genoeg heeft het door de Corona even stilgelegen maar in 2023 gaat het weer gebeuren. Velen van jullie zullen het wel kennen, maar voor degene die denkt wat is dat dan, het volgende:

Al een hele tijd terug (data is niet de beste kant van het Shantykoor, we weten ook niet wanneer het opgericht is) ontstond het idee om eens op een zondagmiddag bij elkaar te komen en gewoon ieder eens te laten doen wat men leuk vindt. Dat kan zijn een stukje zingen, maar het kan net zo goed cabaret zijn of een anekdote vertellen, maar net wat je leuk vindt. Het hoeft niet mooi te zijn en niet zuiver (mag wel natuurlijk) als je er maar plezier in hebt. Dit plan werd goed ontvangen en meestal zit de tent aardig vol deze dag. We zijn er dan ook mee doorgegaan en elk jaar is het weer een verrassing  wat er gebeurd. We doen niet aan aanmelden, je komt gewoon s’middags langs en meld bij de dienstdoende surveillant dat je ook wel iets wilt doen. Mocht je bepaalde attributen nodig zijn, is het natuurlijk wel verstandig dit van te voren te melden. We beginnen de middag om 15.30 uur met het zingen van een stukje van Johnny Collins met de toepasselijke titel “when all men sing”. Eigenlijk heeft het wel wat van het engelse “Sing your Song”, maar daar krijg je de pet op en moet je wat doen, bij ons is het op vrijwillige basis.

Mocht je zelf geen dingetje doen, kom dan gezellig langs en geniet van wat er voorbij komt. Drankjes zijn voor het bekende “zachte” Zevenwoldenprijsje en meestal is er ook wel een hapje. Hoe laat we eindigen weten we nooit van te voren, zolang er mensen zijn en het gezellig is, zien we wel hoe het gaat.

Mocht je nog vragen hebben kun je altijd bellen

of appen met 0628843735 (Johnny).

Hopelijk tot ziens op zondagmiddag 19 februari 2023.

Namens het Shantykoor

Klaas en Johnny