Puzzelrit


Evenementgegevens


Op zaterdag 25 maart wordt eindelijk weer een puzzelrit georganiseerd. De aanvang is natuurlijk in het clubgebouw van de Zevenwolden, waar ook het einde van de rit weer is. Het 1e team kan starten om 19.00 uur, aanwezig vanaf 18.45 uur voor de uitreiking route en alle volgende teams starten enige minuten na het voor hen gestartte team.

Als gevolg van de corona hebben wij helaas een aantal jaar over moeten slaan. Er is weer een “ouderwetse” puzzelrit georganiseerd. Dus een routebeschrijving met daarin een aantal vragen. De route is niet moeilijk, want het doel is natuurlijk niet dat deelnemers verdwalen, maar met plezier een leuke route rijden. De vragen zullen beantwoord kunnen worden door onderweg goed op te letten, soms te tellen en soms ook te gokken. Hierdoor zal er uiteindelijk een team als winnaar naar voren komen. De winnaar wordt op de avond van de 25ste bekend gemaakt na afloop van de puzzelrit in het clubgebouw van de Zevenwolden.

Omdat er qua voorbereiding wel iets moet gebeuren is voorinschrijving noodzakelijk. Doe dat svp tijdig, voor maandag 20 maart. Dan kunnen wij ook vol energie door met het uitzetten van de rit.

Wie nog nooit mee heeft gedaan een zeer beknopte uitleg. Je schrijft in als team. Een team heeft een auto en daarin zitten minimaal een bestuurder en een passagier. Maar je mag ook met meer mensen een team vormen. Je krijgt een route beschrijving, met daarin opdrachten als: einde weg rechts, na ophaalbrug rechts etc. Tijdens de route staat er tussen 2 opdrachten soms een vraag. Bijvoorbeeld welke kleur heeft het bankstel in de tuin van perceel 10, of welke cijfers en letters zie je op de achterzijde van de auto op de oprit van perceel 10. Uiteindelijk kom je terug in het clubhuis van de Zevenwolden en daar zitten we gezellig na en zal bekend worden gemaakt wie de vragen het beste heeft beantwoord. De winnaar ontvangt ook nog een leuke prijs!