We zoeken nieuwe leden Word lid

Skeg race

Skeg race


Evenementgegevens


De Skegrace varen we in het eerste weekend van september en het is een clubevenement voor al onze watersport leden!

De Skeg is op zaterdag een wedstrijd van Lemmer naar Hindeloopen en zondag van Hindeloopen naar Lemmer. De start is + 10.00 uur bij Lemmer en zondag om 10.00 uur bij Hindeloopen.

In het clubgebouw is de inschrijving voor de wedstrijden op zaterdagochtend tussen 08.00-08.45 uur met aansluitend het palaver. Bij de inschrijving betaal je voor de wedstrijd, het havengeld in Hindelopen en de vis-maaltijd die op de wal plaatsvindt in Hindeloopen.

Heb je een motorboot en denk je nu je dit leest: Daar wil ik ook bij zijn! Dan schrijf je je in.

Zaterdagmiddag meer je af in de vissershaven van Hindeloopen.

Op de wal kan je een visje eten met salade en stokbrood. De drankjes zijn voor eigen rekening. ’s Avonds is er meestal een feestje in de boerderij bij de haven. Lekker dansen, napraten, kortom, ook dat is al een reden om mee te varen naar Hindelopen.

Wij zijn een onderdeel van Fisk en Folklore Dei Hindeloopen. Kijk ook eens op de folder…De hele middag zijn er dansgroepen door heel Hindeloopen, met om 16.30 uur een afsluiting in de haven. Daarnaast is er ook Ambachtenmarkt en Omroepconcours. Genoeg te doen voor de hele familie dus!

En dan hebben we voor de muzikale noot Alisa Stekelenburg. Zij zingt bijvoorbeeld een prachtige cover van Janis Joplin; Me and Bobby McGee en vele andere mooie songs uit de jaren 60 en 70. Ze zal zich uitstekend thuis voelen tussen ons watersport volk. Ze zeilt op dit moment als Schipper met het skûtsje Oant Moarn mee in de C klas bij de IFKS.

Al met al wordt het wederom een fantastisch mooi feest de Skeg 2017! Dit mag je niet missen dus schrijf je snel in.

Commissie Scherp-, Rond- en Plat
Voor meer informatie, stuur een email naar srp@zevenwolden.nl

Contactpersoon: Commissie SRP