We zoeken nieuwe leden Word lid

Skeg Race

Skeg Race

De Skegrace varen we op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019

De inschrijving voor de wedstrijden is op zaterdagochtend tussen 08.00-08.45 uur met aansluitend het palaver.

Bij de inschrijving betaal je voor de wedstrijd, het havengeld in Hindeloopen, de vis en wanneer je geen jubileumwimpel hebt, krijg je die. Dit is ter herkenning van de deelnemende schepen in de haven van Hindeloopen voor de havenmeester.

Heb je een motorboot en denk je nu je dit leest: Daar wil ik ook bij zijn! Schroom niet en schrijf je in. Bij veel aanmeldingen maken we daar ook een wedstrijd van.

Het is een clubevenement voor al onze leden!

 

De start is + 10.00 uur bij Lemmer. Je zeilt naar Hindeloopen, volgens de route die je hebt gekregen bij de inschrijving. De finish ligt voor Hindeloopen.
Iedereen meert af in de vissershaven van Hindeloopen, er is voor ons gereserveerd.

Op de wal kan je een visje eten met salade en stokbrood. De drankjes zijn voor eigen rekening. ’s Avonds een feestje in de boerderij bij de haven. Lekker dansen, napraten, kortom, ook dat is al een reden om mee te varen naar Hindeloopen.

Zondagochtend is de start om 10.00 uur voor de wedstrijd terug naar Lemmer. Zeil je de wedstrijd niet, dan vaar je een eigen gekozen route terug naar Lemmer.

Geef je tijdig op voor dit evenement, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er voor iedereen voldoende vis en plek in de haven is!

We zien jullie graag in Lemmer en Hindeloopen!
inschrijfformulier_skeg_2018(pdf)     /     inschrijfformulier_skeg_2018(word)

Deelnemers Skeg 2018

Uitslag Skeg Race 2018
Uitslag Skeg Race 2017

Commissie Scherp-, Rond- en Plat
Voor meer informatie, stuur een email naar srp@zevenwolden.nl