Over ons

WSV Zevenwolden Lemmer

De vereniging telt ongeveer 600 leden en is opgericht in 1865. Gelukkig zorgen actieve vrijwilligers continu voor vernieuwing, want ‘op de wind van gister kan je niet zeilen’. Het verleden laat wel sporen na, met name in het wedstrijdveld. Zo organiseert Zevenwolden al decennia toonaangevende (zeil)wedstrijden als Lemmer Ahoy, SKS-Skûtsjesilen Lemmer, de Friese Hoek Race en het Iepen Fryske Kampioenskip Sloeproeien.

Faciliteiten

De kotter Zevenwolden fungeert als startschip bij grote wedstrijden, clubevenementen en wordt gehuurd voor wedstrijden door derden. Er is een comfortabel clubhuis met een verenigingshaven, compleet met helling en hefkraan.

Thuis

WSV Zevenwolden biedt een thuis in het clubgebouw aan een diversiteit van watersporters. Voor leden na de evenementen en voor derden na een wedstrijd.

Gezelligheid

Gezelligheid was, is en blijft de verbindende factor. De Shanty’s en het Wivenkoor zijn hieruit ontstaan. Het clubhuis is elke donderdagavond geopend voor leden. In de zomer tijdens de Open Boten races, en in de winter hebben we Micro Magic, festiviteiten, lezingen, vaarbewijsopleidingen en zelfs klaverjassen.

Bent U nog niet bekend met Zevenwolden, u bent van harte welkom om eens langs te komen en de sfeer te proeven van onze vereniging.

Meer informatie? Neem dan contact op met onze secretaris.