Activiteiten

De vrijwilligers van WSV Zevenwolden zijn altijd bezig met het organiseren van verschillende activiteiten. De meeste daarvan zijn bedoeld voor leden, maar natuurlijk zijn niet-leden ook welkom. In de winter is het bijzonder om te zien hoe iedereen elkaar steeds weer vindt, op de donderdagavonden bij het klaverjassen, bij de Micro Magic zeil-competitie of bij de interessante lezingen. En gezellig in de winterweekenden bij het Dwaezkonsert of het schoonmaken van het clubgebouw.

Deze pagina is bedoeld voor alles wat er voor en door leden wordt georganiseerd. In de winter op de wal of in de zomer in en rond het clubgebouw of op het water. Er staat een activiteitenagenda op de site, die zo goed mogelijk up to date gehouden wordt.

In ieder geval is elke donderdagavond het clubgebouw open, voor iedereen die gezellig wat wil komen drinken. De bar wordt natuurlijk door vrijwilligers bemand, elke week weer. Dus schroom niet, maar loop vanaf 20.00 uur gerust een keer binnen voor gezelligheid en een biertje!