Bokkingrace

Navigatie: BokkingraceInschrijvenDeelnemers

Lemster Bokkingrace 2024

Beste zeilliefhebbers,
Inmiddels hebben jullie al wel vernomen dat de Bokkingrace voor dit jaar geen doorgang kon vinden vanwege een gebrek aan voldoende inschrijvingen. Omdat wij er nog niet van overtuigd zijn dat er onvoldoende belangstelling voor is, willen we het volgend jaar opnieuw proberen.

Het zal duidelijk zijn dat het organiseren hiervan de nodige inspanning en vrije tijd van ons kost. Wij doen dit voor jullie met alle plezier maar enig zicht op voldoende deelname zou wel motiverend werken.
Om geblokte agenda’s en door een beperkte deelnemerslijst onvoldoende belangstelling bij jullie te voorkomen, willen we het dit keer anders aanpakken.

We vragen aan de belangstellenden zich nu al op voorhand in te schrijven op de website van De Zevenwolden. Deze inschrijving verplicht je tot niets. Er is ook geen inschrijfgeld aan verbonden. Enkele weken voorafgaand aan de wedstrijd nemen we contact met je op met de vraag of je inschrijving definitief mag worden.

Deze aanpak geeft ons enig inzicht in de belangstelling voor de race en het te verwachten aantal deelnemers. Verder geeft het jullie inzicht in het mogelijke deelnemersveld.
We zien jullie reacties met belangstelling tegemoet.