Bokkingrace

Navigatie: BokkingraceInschrijvenDeelnemers

LEMSTER BOKKINGRACE is weer terug

We zijn verheugd de Lemster Bokkingrace na jaren van afwezigheid nieuw leven in te kunnen blazen. Een enthousiast team van organisatoren gaat je een mooie wedstrijddag aanbieden die ingevuld wordt met twee uitdagende zeilraces in een driehoeksbaan en met een heerlijke barbecue na afloop van de prijsuitreiking.

De wedstrijd staat open voor zeilers van alle niveaus. Of je nu een doorgewinterde (wedstrijd-)zeiler bent of een nieuwkomer, dit evenement is de perfecte gelegenheid voor je jouw talent te laten zien in een competitie die je aangaat met je zeilcollega’s. Je kan kiezen uit een wedstrijd- of uit een tourbaan. Dit spannende moment wil je niet missen. Dus verzamel je bemanning, prepareer je boot, geniet met zijn allen van een mooi zeilavontuur en ga voor eeuwige roem. De naam van de winnaar wordt namelijk gebeiteld in een prachtig uit te reiken wisselbokaal.

Er is een klasse voor Scherpe en een voor Rond- en Platbodem jachten. Je kan deelnemen als wedstrijd- of als toerzeiler. De toerzeilers krijgen een eigen startmoment.

Op zaterdag 10 juni a.s. wordt de wedstrijd georganiseerd. Het strijdtoneel bevindt zich tussen de Lemster Baai, De Steile Bank en de Rotterdamse Hoek. Eerste start is om 10:30 uur.
Het palaver wordt op de vrijdagavond daaraan voorafgaand gehouden in het clubgebouw van de WSV De Zevenwolden. Aanvangstijd 20:00 uur.
De inschrijving staat voor iedereen open, dus ook voor niet-leden.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, zodat we een plek voor je kunnen reserveren. Je kunt je inschrijven door contact met ons op te nemen via de mail (srp@zevenwolden.nl), te bellen met Jannes Willems (06-533 723 97) of je in te schrijven via de website.
De kosten bedragen slechts €15 per deelnemend schip. Deelname aan de zeer uitgebreide barbecue kan tegen een vergoeding van €25 per persoon.

We verheugen ons op een groot deelnemersveld en hopen je die dag op het water te zien.

Inschrijven kan hier! Wil je weten wie er meedoen? Dat kan je hier bekijken.