Blezi workshop XXL

Heeft u zich al aangemeld voor donderdagavond 18 januari 2018? Om 19.30 wordt er weer een Blèzi workshop georganiseerd. Deze avond is speciaal voor de vrouwelijke leden en hun vriendinnen (ook niet-leden) zijn deze avond welkom. Voor een aantal dames wellicht bekend, maar wat kunt u van deze avond verwachten?

Meld u aan bij Berber Engel, door een mailtje te sturen naar berber.blezi@gmail.com Wilt u in het mailtje uw eigen naam vermelden en de naam van uw eventuele gasten? Er is een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat je erbij bent!!

Tijdens de workshop leer je het gemakkelijk gebruik van de longlasting Blèzi make-up. Je gaat aan de slag, zodat je de producten zelf kunt ervaren, uitvoerig kunt testen en je leert hoe je de producten gebruikt. Daarbij krijg je persoonlijke tips en tricks voor de juiste productkeuze die past bij jou!

De workshop is geschikt voor iedereen, ook als je niet gewend bent om huidverzorging en/of make-up te gebruiken. Voor alle leeftijden (vanaf 18 jaar).

Na aanmelding ontvangt u een cadeaubon, die u 18 januari kunt inwisselen! De eerste 10 aanmeldingen ontvangen een extraatje, dus wees er snel bij!

Tot dan!

Groetjes Berber Engel en Lisette Groen