lady’s night, make-up aan boord

Donderdagavond 28 november om 19.30 wordt er weer een Blèzi make-up workshop georganiseerd. Deze avond is speciaal voor de vrouwelijke leden en hun vriendinnen (ook niet-leden) zijn deze avond welkom. Voor een aantal dames wellicht bekend, maar wat kunt u van deze avond verwachten?

Tijdens de workshop leer je het gemakkelijk gebruik van de longlasting Blèzi make-up. Je gaat aan de slag, zodat je de producten zelf kunt ervaren, uitvoerig kunt testen en je leert hoe je de producten gebruikt. Daarbij krijg je persoonlijke tips en tricks voor de juiste productkeuze die past bij jou!

De workshop is geschikt voor iedereen, ook als je niet gewend bent om huidverzorging en/of make-up te gebruiken. Voor alle leeftijden (vanaf 18 jaar).

Bent u er bij? Meld u dan aan door een mailtje te sturen naar berber@berberengel.nl. Wilt u in het mailtje uw eigen naam vermelden en de naam van uw eventuele gasten? Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar en VOL = VOL.

Tot dan!

Kleurrijke groet,

Berber van der Bles- Engel

Engel make-up kleur- en stijladvies

http://www.berberengel.nl