A L V 17 september 2020

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering op 17 september 2020

Het bestuur van Watersportvereniging De Zevenwolden nodigt u van harte uit voor haar Algemene Ledenvergadering op donderdag 17 september 2020 om 20.00 uur. In verband met de huidige regels m.b.t. corona vindt deze plaats in de bovenzaal van Sporthotel Iselmar, Plattedijk 16 te Lemmer. Tevens vragen wij u zich vooraf via het emailadres secretaris@zevenwolden.nl aan te melden wanneer u besluit te komen, dit om een maximaal aantal personen op 1,5 mtr van elkaar te kunnen plaatsen in de bovenzaal.

De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht:

• heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen;

• houd 1,5 meter afstand van anderen;

• was vaak uw handen;

• bent u korter dan 2 weken geleden in een code oranje gebied geweest, blijf thuis

Samen houden we zo de controle over het coronavirus.