Klaverjassen

Navigatie: Overige activiteitenMicro MagicFamilieweekendShantykoorWivenkoorWinterprogrammaKlaverjassen PubquizPuzzelrit

Klaverjassen voor jong en oud!!

Als binnen onze vereniging alle zeil- en vaaractiviteiten er op zitten, betekent dit niet dat er gedurende de winterperiode verder niets georganiseerd wordt.

Een terugkerende winteractiviteit is het klaverjassen. In principe wordt er vanaf oktober t/m maart op elke tweede en vierde donde­­rdag in ons clubhuis gespeeld. De exacte data kun je terug vinden op onze clubkalender welke op de site of in het clubblad staat.

Er wordt gespeeld volgens het zgn. Amsterdams systeem, dat betekend o.a. dat je de slag van de maat niet hoeft af te troeven. We spelen zeker niet met het mes op tafel. Hier geldt vooral dat mee doen belangrijker is dan winnen en staat de gezelligheid voorop.

Als er gespeeld wordt beginnen we om 20:00 uur. De inleg is slechts € 3,00 waarvoor je de koffie toe krijgt inclusief hartige versnapering. Elke speelavond zijn er een aantal prijsjes te winnen. De drankjes zijn verder voor eigen kosten maar die vallen ook reuze mee. Je moet wel lid zijn van onze vereniging om mee te kunnen spelen.

Wie weet ben jij de volgende klaverjas kampioen en prijkt jouw naam volgend jaar op de wisselbeker.