We zoeken nieuwe leden Word lid

Winterprogramma

Winterprogramma

De donderdagavond is dé clubavond voor de Zevenwolden. In de zomer worden er op die avond Open Boten wedstrijden georganiseerd, waarna een biertje wordt gedronken aan de bar en de laatste protesten worden doorgepraat.

In de winter is de bar eigenlijk altijd donderdags vanaf 20.00 uur open en wordt er regelmatig geprobeerd een interessante avond aan de leden aan te bieden, naast de Klaverjas-kampioenschappen, die ook de hele winter doorlopen.

Vele verschillende verhalen hebben deze avonden reeds opgeluisterd. Zo is er een campertocht naar China aan de orde geweest, een zeiltocht vanuit Canada naar Nederland, maar ook een schitterende actiefilm over de Volvo Ocean Race met onder andere de ABNAMRO 1 en 2.

Ook de meer serieuze zaken komen aan bod. Zoals een diesel motor cursus, een meteo verhaal en natuurlijk de vaarbewijscursus.

Op de agenda van deze site kunt u het exacte programma voor deze winter vinden.

Alle leden zijn welkom een bijdrage te leveren of iemand aan te dragen om deze avonden te vullen. Ook nu is het na afloop gezellig om door te praten en nog wat te drinken.

Wilt u ook op de hoogte worden gehouden van de winteractiviteiten op donderdagavond? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief Scheepsjournaal.