Winterprogramma

Navigatie: Overige activiteitenMicro MagicFamilieweekendShantykoorWivenkoorWinterprogramma KlaverjassenPubquizPuzzelrit

De donderdagavond is dé clubavond voor de Zevenwolden. In de zomer worden er op die avond Open Boten wedstrijden georganiseerd en gezeild.  Daarna wordt een biertje gedronken aan de bar en praat men over de wedstrijd, de “situaties”en de protesten.

In de winter is de bar altijd donderdags vanaf 20.00 uur open. Regelmatig is er een interessante avond voor de leden over verschillende onderwerpen zoals “dokter aan boord”, wijn proeven, Oud Lemmer, een vakantieverhaal enz., De Klaverjas-kampioenschappen worden elke winter weer gehouden waarbij mooie prijzen worden uitgedeeld. 

Veel verschillende verhalen zijn de revue reeds gepasseerd op deze avonden. Er is al eens verteld over een campertocht naar China, een zeiltocht vanuit Canada naar Nederland, een schitterende actiefilm over de Volvo Ocean Race met onder andere de ABNAMRO 1 en 2.

Ook de meer serieuze zaken komen aan bod. Zoals een diesel motor cursus, een meteo verhaal en natuurlijk de vaarbewijscursus.

Op de clubkalender van deze site kunt u het exacte programma voor deze winter vinden.

Alle leden zijn welkom een bijdrage te leveren of iemand aan te dragen om deze avonden te vullen. Heeft u een leuk verhaal of kent u iemand die dat kan en wil doen, laat het weten via info@zevenwolden.nl 

Ook op deze avonden is het na afloop gezellig om door te praten met elkaar over het onderwerp en nog wat te drinken.

Wilt u ook op de hoogte worden gehouden van de winteractiviteiten op donderdagavond? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief Scheepsjournaal.