Jaaaa, we zijn online!

Piet Paulusma is aanwezig bij de lancering van onze nieuwe website op donderdag 25 mei.

Piet Paulusma heeft zojuist de opnames voor Piets weer gemaakt op onze kotter bij de oude sluis te Lemmer. Bekijk de aflevering hier. Hiermee is ook onze nieuwe website officieel gelanceerd.

Met trots presenteren wij onze nieuwe website van de watersportvereniging De Zevenwolden. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren is de lancering een feit en staat sinds 25 mei 2017 onze nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design.

Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. Tevens is de website geheel responsive, wat betekend dat deze niet alleen op een PC maar ook op mobiel en tablet uitstekend te bekijken is. Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vind je binnen enkele muisklikken de informatie die u zoekt. Onder andere zijn alle activiteiten en evenementen duidelijke (actueel) aanwezig.

In de toekomst zullen we de website nog meer gaan uitbreiden, zodat we steeds vernieuwend blijven.

Wij danken TICKLES voor de ontwikkeling en prettige samenwerking bij het tot stand brengen van onze nieuwe website.

En nou zijn we natuurlijk heel nieuwsgierig; wat vind jij van de nieuwe website? Laat het hieronder weten…