25ste Friesche Elfstedenweek te water

Van KWV Frisia Grou

KWV Frisia uit Grou en de commissie Friesche Elfstedenweek te water organiseren van 25 tot en met 30 juli 2022 de 25ste Elfstedentocht te water. De eerste keer dat er georganiseerd langs alle 11 Friese steden werd gevaren, was in 1946. Nu, 75 jaar later, doen we dat voor de 25ste keer.

Wil je ook meevaren met je eigen (of gehuurde) motorboot, zeilboot, sloep, kano, supplank of surfplank, schrijf je dan nu in. Van maandag 25 juli tot en met zaterdag 30 juli varen we in zes dagen langs alle steden. We overnachten in Leeuwarden, IJlst, Stavoren, Bolsward, Franeker en Dokkum. In alle overnachtingssteden zijn aanlegplaatsen geregeld en mag iedereen die niet aan boord kan overnachten een tent opzetten. In alle steden zijn genoeg gelegenheden waar je kunt eten, wanneer je zelf na een inspannende dag niet wilt koken. Overdag kunnen kanoërs, suppers en surfers hun bagage laten vervoeren in het busje van de organisatie. Natuurlijk draaien bruggen en sluizen vlot, omdat daarover overleg is geweest. Kortom: ook deze 25ste editie is een gezellige en goed verzorgde tocht.

Voor meer informatie: www.elfstedenweek.nl.