WSV De Zevenwolden Lemmer doet mee met de actie verduurzamen maatschappelijke gebouwen

Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt Rabobank de eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Dit zijn gebouwen die klant zijn van Rabobank en de leefomgeving kenmerken. De lokale ledenraden hebben zeggenschap over welke gebouwen uitgenodigd worden. Vervolgens kunnen Rabobank-leden online op hun favoriete gebouw stemmen. De winnende panden ontvangen 50% van de kosten voor aanschaf en installatie. Dit regelt de Rabobank samen met hun partner SolarNRG, die zorgt voor de levering en installatie van de zonnepanelen.

Voor meer informatie: https://www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen.

Klik hier om je stem uit te brengen! Om te kunnen stemmen moet je wel klant bij de Rabobank zijn.