Pubquiz

U kunt zich helaas niet meer opgeven voor de Pubquiz 2023

PubQuiz 2023
Ook dit jaar hebben we een gezellige PubQuiz klaar staan om het jaar in feeststemming in te luiden!  Op donderdag 26 januari organiseren wij een PubQuiz rond 20:00 uur. Het wordt weer een avond vol top entertainment met hilarische filmpjes, hersenkrakers en een grote dosis humor! Geef jezelf of je team op voor 25 januari via www.zevenwolden.nl/pubquiz


Waar en wanneer?
Donderdag 26 januari 2023 wordt de Pubquiz georganiseerd. Inloop vanaf 19.30 uur, start pubquiz ca. 20.00 uur. Einde ca. 22.00 uur. De PubQuiz vindt dit jaar weer plaats in het clubgebouw van de Zevenwolden.
 
Doe mee en geef je op! 
Een leuk avondje ‘uit’ voor iedereen. Met een groep leden, vrienden, collega’s, klasgenoten, familie of wie dan ook, neem je het op tegen de andere teams om te kijken wie er over de meest gevarieerde kennis beschikt. Sommige teams spelen puur voor een gezellige avond, anderen gaan voor de winst. 
 
Voor de inschrijving vragen we €2,- per persoon. Heb je geen team? Geen probleem, je kunt je ook inschrijven zonder team en dan word je ingedeeld in een team. Naast wat versnaperingen tijdens deze avond zijn er ook leuke prijzen te winnen!
 
Wat is een pubquiz? 
De pubquiz is een populair spel waarbij verschillende teams met elkaar strijden om de meeste punten door te antwoorden op vragen uit een breed scala aan onderwerpen, zoals algemene kennis, sport, muziek, bekendheden en televisie. De vragen worden gesteld via (grappige) quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. Plezier, gezelligheid en vooral hilariteit staan in de Pubquiz voorop, al mag er ook een vleugje rivaliteit bij. De pubquiz is zo samengesteld dat deze geschikt is voor jong en oud. Met je team strijd je om de “eeuwige roem” en een leuke verrassing!
 
Vragen? Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marc van Niekerk 0628979293