Himmeidei 23 juli 2022

Beste mensen,

In het verleden hielden we bij de Zevenwolden 3 á 4 keer een “Himmeldei”. Dit om het clubgebouw een beetje schoon en Himmel te houden. Door de corona is dit een beetje achter komen te lopen. In deze tijd werd er minder van het clubgebouw gebruik gemaakt en hebben Bettie en ik het af en toe schoongemaakt en niet te vergeten René Bergh die de ramen en kozijnen en de buitenkant voor zijn rekening nam. Inmiddels is alles weer in bedrijf en het was gebruikelijk dat we net voor de zomer schoonmaak hielden. 

Op 21 juli is de laatste wedstrijd open boten voor de zomerstop. Het zou mooi zijn als we dan zaterdag 23 juli met elkaar de boel schoon konden maken. Zoals gebruikelijk gaan dan de tafels naar de hal, zodat de maandag daarna de vloer in de olie kan worden gezet. 

Hierbij de de oproep om op zaterdag 23 juli te komen helpen. We beginnen om 9 uur met koffie en via nog een bakje met wat erbij hopen we om 11.00 uur klaar te zijn en af te sluiten met een versnapering.

Op donderdagavond is altijd onze clubavond. Dan is het clubgebouw altijd open tot 24.00 uur. De bar wordt dan gedraaid door vrijwilligers en gelukkig hebben we nog geen te kort. Maar ook hier geld hoe meer zielen hoe meer vreugd. Met meer mensen hoeven we minder bardiensten te draaien. Mocht je dus ook wel ca 2 avonden per jaar bardienst willen doen, neem dan contact met mij op. Ben nu bezig met de lijst voor het najaar en daar kunnen we nog wel wat gebruiken.

Mocht je over bovenstaand vragen of opmerkingen hebben of wil je je aanmelden, neem dan contact met mij op.

johnny_nijholt@hotmail.com  of 0628843735.

Verder nog even de opmerklng dat de vloer na 23 juli 2 weken niet belopen mag worden in verband met het drogen van de olie.

Hoop jullie te zien op 23 juli.

Met vriendelijke groet,
Johnny Nijholt